Castingbilleder og workshop med Hanna Elisa, Athena og Delfer

Et godt castingbillede kan blive mange penge værd. Det er en investering, men også en investering der kan tjene sig selv hjem mange gange.

Som fotograf har jeg mange skuespillere (og modeller) der henvender sig for at få lavet castingbilleder (eller for modellernes vedkommende det man omtaler som ’tests’), og jeg glæder mig ved at konstatere, mange af dem jeg har fotograferet rent faktisk arbejder. Du kan se eksempler på castingbilleder jeg har lavet sidst her på siden.

Jeg ville gerne kunne sige, det er fordi, det er mig der har lavet deres castingbilleder, men det er nok ikke hele forklaringen. Jeg tror også det skyldes, at dem der rent faktisk investerer penge i at få lavet gode billeder, også er indstillet på at arbejde for, deres billeder bliver set af potentielle castere. Hvordan du gør det, kommer vi ind på i forbindelse med fotograferingen.

Almindeligvis koster det fra 2.800,- kroner og opefter, når man skal have lavet castingbilleder, men Hanna Elisa, Athena og jeg har lavet et samarbejde, hvor jeg kan tilbyde castingbilleder til en særdeles attraktiv pris nemlig 995,- kroner. Det bliver naturligvis på bekostning af den tid man får foran kameraet, og derfor er det heller ikke helt det samme.

Men min erfaring siger mig, man godt kan lave fornuftige castingbilleder på mindre end halvanden time, hvis man ellers er godt forberedt. Og kan vi samle nok mennesker der gerne vil have lavet friske castingbilleder, så kan det også løbe rundt.

Vi gør det ved at arrangere fire mindre workshops af halvanden times varighed med fire personer pr. hold. Vi planlægger foreløbigt yderligere 1 dag i studiet her i løbet af 2020 (lørdag d. 12. september), så der er plads til max 16 personer. Det hele kommer til at foregå i mit studie (København NV) og prisen inkludere:

  • 20 min. foran kameraet pr. person
  • 5 færdige billeder, heraf 3 redigerede
  • Makeupartist
  • Modelinstruktion fra model

NB: Grundet Coronasituationen vil vi naturligvis overholde alle sundhedsstyrelsens anbefalinger. Der vil være håndsprit tilstede, og så beder vi dig tage dine egne børster og kvaster. Vores MUA vil helst undgå at sprede smitte, og derfor lægger hun makeup med jeres egen makeup og børster.

Når du har tilmeldt dig, vil du få besked om, hvilket tidspunkt du skal møde op, adressen, såvel som en masse andre praktisk information.

Tilmelding:

        

    Eksempler på castingbilleder: