Det kunstfotografiske projekt “Veiled” er et forsøg på at afspejle den menneskelige krop i en nærmest grotesk form.

[Yderligere projektbeskrivelse er under udarbejdning]

Har du mod på at være med?

Så udfyld denne kontaktformular. Vær opmærksom på følgende:

  • Du SKAL være fyldt 18 år
  • Du SKAL vedhæfte følgende to billeder af dig selv. Brug din mobiltelefon, og et fuldlængde spejl eller få en ven til at hjælpe dig.
    • Et billede af dig selv i fuld figur med tætsiddende tøj, FORFRA så man kan se din kropsform.
    • Et billede af dig selv i fuld figur med tætsiddende tøj, FRA SIDEN så man kan se din kropsform.
  • Send gerne et link til din Instagram- eller Facebookprofil, hvis du har flere billeder der.
  • Brug kommentarfeltet til at fortælle lidt om dig selv.

Du er også velkommen til at læse videre om projektet…

Om selve projektet

[Yderligere projektbeskrivelse er under udarbejdning]

Om dig som model

Der stilles ikke særlige højdemæssige krav til mine modeller i dette projekt, men de kropslige proportioner er helt afgørende. En høj grad af kropslig smidighed og styrke er også en klar fordel, ligesom det er et krav at du er i stand til at bevæge dig, og ikke bliver genert fordi du f.eks. kan blive bedt om at danse eller bevæge dig foran kameraet.

Du skal være i stand til at kunne sammensætte små korte ‘koreografier’ af bevægelser, og selv om jeg har masser af ideer vi kan prøve af, føler jeg det er vigtigt du også selv kan komme med forslag. Projektet bærer i høj grad præg af at vi skal samarbejde om de billeder vi laver sammen.

Det er vigtigt du er komfortabel med dig selv og din krop. Det er nødvendigt at du er nøgen foran kameraet til disse billeder og du skal derfor være komfortabel med at du i forbindelse med din fotosession, skal være nøgen i studiet.

Man kommer ikke til at se dit ansigt på de færdige billeder (andet end muligvis i en uigenkendelig form), så du bliver ikke alment genkendelig på de færdige billeder. Eventuelle særlige kendetegn som modermærker, tatoveringer og piercinger, bliver heller ikke synlige på de færdige billeder.

Lokation

Fotoshoots og optagelser vil finde sted i mit fotostudie, der ligger i Københavns Nordvestkvarter. Der er gode parkeringsmuligheder i området omkring studiet, såvel som nem adgang til offentlig transport.

Kompensation

Da der er tale om et personligt ufinansieret projekt, kan jeg ikke tilbyde mine modeller løn for deltagelse i dette projekt. Hvad jeg dog kan tilbyde er oplevelsen og digitale kopier af de billeder jeg i sidste ende forhåbentlig bruger af dig i det færdige projekt. Du vil også få en enkelt papirkopi af et af dine billeder (efter eget valg).

Du skal, af hensyn til mine muligheder for bl.a. at fremvise billederne på en udstilling eller udgive dem i bogform, være villig til at underskrive en såkaldt frigørelsesattest. Denne skal underskrives inden din fotosession starter.

Anonymitet

Der er ingen grund til at skamme sig over de billeder vi kommer til at lave sammen. Det skal være smukt, tankevækkende, organisk og naturligt. På den anden side er jeg også villig til fuldt og helt at respektere, hvis du ønsker at deltage anonymt i projektet. Jeg vil ikke offentliggøre dit navn i forbindelse med dine billeder, eller projektet generelt, med mindre du giver din tilladelse hertil.

Er projektet alligevel ikke noget for dig?

Så kunne du måske have lyst til at læse om nogle af de andre kunstfotografiske projekter, jeg arbejder med:

Du kan også læse lidt mere om min overordnede tilgang til mine kunstfotografiske projekter her.

Kontakt mig hvis du er interesseret

Hvis du er interesseret i at deltage som model i dette projekt, så har jeg lidt uddybende spørgsmål, jeg skal have svar på, for at kunne vurdere om du er egnet. Udfyld kontaktformularen, så vil jeg kontakte dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.