Henrik Delfer

Fotograf Henrik Delfer

Mit navn er Henrik Delfer og jeg har fotograferet siden jeg første gang fik et kamera i hånden i en alder af 13 år.

For mig er det at fotografere mennesker det mest interessante man kan fotografere. Mine portrætter reflekterer de mennesker, der står foran mit kamera, og jeg søger altid at skabe stemningstætte billeder, der nøje indfanger og udtrykker den særlige passion, glæde og entusiasme, der ligger bag det pågældende menneske. Dét er hvad jeg laver… og intet andet. Det gør mig i stand til at levere billedserier, som holder højeste niveau.

Jeg elsker at formidle historier i billeder. Mit mål er ikke blot at levere fotografier eller video, der er teknisk perfekt. Målet er at formidle stemninger og følelser. På samme måde som en møbelsælger ikke sælger sofaer, men glæden ved lækkert design og ved at sidde godt, så sælger jeg ikke billeder, men fotografier (eller video) der formidler stemning, historie, engagement og følelser.

Som reklamefotograf er mit mål altid at arbejde tæt sammen med mine kunder. Den sparring jeg tilbyder omkring de enkelte opgaver, opfattes af mine kunder som værdifuld og essentiel for netop at skabe de billeder (fotografier eller video), der ikke blot opfylder kundernes forventninger, men også bidrager til at iværksatte markedsføringsmæssige tiltag også lever op til de fastsatte målsætninger.

Med en musikalsk baggrund ligger de udøvende kunstarter tæt på mit hjerte. Det være sig musikere, sangere, dansere, skuespillere eller enhver anden form for udøvende kunst. Jeg elsker at arbejde sammen med kreative og professionelle mennesker, og er nærmest afhængig af den synergi der opstår omkring disse projekter.

Mine personlige Fine Art projekter bruger jeg til at udvide min kreative horisont. Jeg bruger dem til at afprøve grænser, og til at opdage nye måder at bruge fotografiet på i en formidlende sammenhæng. Ofte fører mine personlige projekter til konkrete opgaver, netop fordi jeg periodisk tillader mig selv et kreativt åndehul, hvor jeg – uden budgetmæssige begrænsninger – kan sprænge hidtidige kreative rammer og udvikle nye koncepter eller teknikker, der har stort formidlende potentiale.

Mit håb er, disse sider giver dig en fornemmelse af hvem jeg er og hvad jeg kan levere: En professionel fotograf med en glødende passion for at skabe stemningstætte billeder.

Er du på udkig efter en erhvervsfotograf, så besøg min anden hjemmeside: http://fotoprofil.dk/. Her kan du finde priser og information om det tilbud jeg har specifikt til erhvervsvirksomheder.

Med venlig hilsen

signatur

Henrik Delfer, Fotograf