Fra tid til anden, får jeg kommentarer som: “Jeg forstår ikke alle de tekniske udtryk” eller “den tekniske snak flyver lige hen over hovedet på mig”.

Delfer df bts cph-30Det synes jeg er ærgerligt og har derfor besluttet at skrive en kortfattet foto-ordbog, der kommer rundt om nogle af de grundlæggende ord og begreber, forhåbentlig på en måde så alle kan forstå det.

Det bliver meget hurtigt lidt langt, så derfor har jeg her til højre lave en liste over de udtryk der er inkluderet i denne MEGET korte foto-ordbog, så man kan klikke på disse links, og hurtigt hoppe derhen i ordbogen, hvor dette ord eller begreb er forklaret eller beskrevet. Ordlisten er sorteret, så der ikke bruges udtryk eller terminologi, der ikke tidligere er forklaret.

Der er mange flere udtryk og begreber man kunne tage op, men vi kan jo starte med disse, og så siden udbygge listen over ord og begreber. Har du forslag til ord eller begreber, du godt kunne tænke dig forklaret, så send en kommentar, så vil jeg kigge på det og eventuelt opdatere siden her med en forklaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *