Jeg arbejder næsten udelukkende med frivillige modeller i forbindelse med mine kunstfotografiske projekter.

Hvis du har læst om de forskellige kunstfotografiske projekter, jeg for øjeblikket arbejde med parallelt, og ikke helt kan finde ud af, hvilket projekt der er noget for dig, men stadig er interesseret i at være med til at skabe smukke kunstfotografier, så læs videre her.

For hvis du ikke finder et eller flere af disse projekter er et match for dig, så kan du altid sende mig en uspecificeret henvendelse. Jeg læser alle henvendelser jeg modtager, og selv om jeg ikke kan bruge alle der henvender sig, så sker det ofte, at jeg gemmer dine kontaktinformationer, og skulle der senere dukke et projekt op, hvor jeg tænker du vil være et match, så vil jeg kontakte dig.

Du er også velkommen til at læse mere om mine igangværende projekter. Måske der alligevel er et af projekterne der kunne tiltale dig, eller hvor du tænker du kunne være med.

Har du mod på at være med?

Hvis du kunne tænke dig at stå model for mig, men ikke har et bestemt kunstfotografisk projekt i tankerne, så udfyld denne kontaktformular. Vær opmærksom på følgende:

  • Du SKAL være fyldt 18 år
  • Du SKAL vedhæfte følgende tre billeder af dig selv. Brug din mobiltelefon, og et fuldlængde spejl eller få en ven til at hjælpe dig.
    • Et billede af dit ansigt lige forfra med dit hår opsat og tilbage, uden makeup
    • Et billede af dig selv i fuld figur med tætsiddende tøj, FORFRA så man kan se din kropsform.
    • Et billede af dig selv i fuld figur med tætsiddende tøj, FRA SIDEN så man kan se din kropsform.
  • Send gerne et link til din Instagram- eller Facebookprofil, hvis du har flere billeder der.
  • Brug kommentarfeltet til at fortælle lidt om dig selv.

Om dig som model

Man skal som MINIMUM være fyldt 18 år for at stå model for mig i forbindelse med mine kunstfotografiske projekter. Din alder er ikke afgørende, men de fleste af mine projekter kræver god kropslig smidighed. Jeg har således måtte sige nej til modeller der er i begyndelsen af tyverne, men har også arbejdet med modeller der er i midten af halvtredserne.

Jeg arbejder med mange forskellige frivillige mandlige og kvindelige modeller. Erfaring er ikke en forudsætning, og ofte er det faktisk en fordel, ikke at have brugt en masse tid foran kameraet før. Så manglende erfaring som model skal på ingen måde anses som en ulempe, tværtimod er det ofte en fordel.

Til nogle projekter stilles der specifikke krav om kropsbygning og højde, men til de fleste projekter arbejder jeg med modeller af mange forskellige kropstyper. 

Det er en fordel ikke at have en masse tatoveringer. Jeg bruger mine modellers kroppe som canvas og lyset som mine pensler, og hvis man har mange og store tatoveringer kan det blive svært at dække dem, og i værste fald kan de være placeret steder, hvor de kommer i konflikt med en speciel lyssætning.

Du skal som hovedregel være indstillet på at mine projekter kan involvere hel-, delvis eller antydet nøgenhed. Det er derfor afgørende at du er komfortabel med at posere nøgen foran kameraet. For mange kan det forekomme meget grænseoverskridende, og hvis du er den mindste smule i tvivl om du kan være komfortabel nøgen foran kameraet, så vil jeg opfordre dig til at vente med at kontakte mig, til du har fået dette spørgsmål afklaret med dig selv.

Lokation

Fotoshoots og optagelser vil finde sted i mit fotostudie, der ligger i Københavns Nordvestkvarter. Der er gode parkeringsmuligheder i området omkring studiet, såvel som nem adgang til offentlig transport.

Kompensation

Da der er tale om personlige ufinansierede projekter, kan jeg ikke tilbyde mine modeller løn for deltagelse i mine projekter. Hvad jeg dog kan tilbyde er oplevelsen og digitale kopier af de billeder jeg i sidste ende forhåbentlig bruger af dig i det færdige projekt. Du vil også få en enkelt papirkopi af et af dine billeder (efter eget valg).

Du skal, af hensyn til mine muligheder for bl.a. at fremvise billederne på en udstilling eller udgive dem i bogform, være villig til at underskrive en såkaldt frigørelsesattest. Denne skal underskrives inden din fotosession starter.

Anonymitet

Der er ingen grund til at skamme sig over de billeder vi kommer til at lave sammen. Det skal være smukt, tankevækkende, organisk og naturligt. På den anden side er jeg også villig til fuldt og helt at respektere, hvis du ønsker at deltage anonymt i projekterne. Jeg vil ikke offentliggøre dit navn i forbindelse med dine billeder, eller projektet generelt, med mindre du giver din tilladelse hertil.

Mine nuværende kunstfotografiske projekter

Du er velkommen til at læse om nogle af de andre kunstfotografiske projekter, jeg arbejder med:

Du kan også læse lidt mere om min overordnede tilgang til mine kunstfotografiske projekter her.

Selv om du måske ikke kan sige hvilket projekt der er noget for dig, vil du ved at læse om de forskellige projekter får en fornemmelse af min arbejdsproces, og kan derved bedre få et indtryk af, hvad det indebærer for mig at lave et kunstfotografi, og hvordan vi kommer til at arbejde sammen om dette.

Kontakt mig hvis du er interesseret

Hvis du kunne tænke dig at stå model for mig, men ikke har et bestemt kunstfotografisk projekt i tankerne, så udfyld denne kontaktformular.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.