Nyt arbejdsredskab

Henrik DelferGearLeave a Comment

Så er det nye arbejdsredskab kommet. Bygget som en kampvogn er Nikon D3s det seneste skud på stammen i Nikons professionelle kameraserie.

Det jeg glæder mig allermest til er at kunne tage billeder i det der svarer til stort set mørke. ISO 102.400 er ganske vist støjfyldt (det ses ikke så meget ved video fordi det er levende billeder), men dem der har prøvet kameraet fortæller at de slet ikke behøver skamme sig ved at tage billeder ved ISO 12.800, hvilket jo alene er fuldstændigt vanvittigt. Den anden del jeg glæder mig til er videodelen. At man med det samme kamera (som man bruger til at lave stills), kan skifte til at lave HD Video bliver noget, jeg tror jeg kommer til at bruge meget.

Mit nye Nikon D3s kamera

Mit nye Nikon D3s kamera

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *