Hvordan formidler man følelser i et billede?

Henrik DelferPortrætLeave a Comment

D3S_0353

Produktbilleder af smykker findes der millioner af, men hvordan formidler man glæden ved at modtage et smykke som gave? Her er et bud på hvordan dette kunne gøres:

Der kunne være en million andre løsninger, men personligt finder jeg det er vigtigt ikke altid at servere “løsningen” i et billede på et sølvfad for beskueren. Det må gerne kræve, at man lige skal kigge sig om en ekstra gang. Den unge kvinde smiler underfundigt mens hun kigger ned på… på hvad… man skal lige kigge efter en ekstra gang før man fornemmer, at der er tale om en ring. Ikke en stor og prangende af slagsen, men måske en ring, hvor det ikke er størrelsen, men selve handlingen der tæller…

At formidle en følelse i et billede er ikke altid nemt. Tilfredshed og underfundighed er svære… men det KAN lade sig gøre.

D3S_0339

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *