Nikon D7000 – mens vi venter

Henrik DelferGearLeave a Comment

Det nye Nikon D7000 der vil blive præcenteret den kommende uge på Photokina

Det kommende Nikon D7000

Mens man utålmodigt venter på, at Nikon får sendt deres nye D7000 kamera ud til leverandørerne, kan man i forvejen lærer kameraet at kende. Nikon har nemlig lagt en undervisningsportal på nettet, man kan bruge til at lære, hvordan man betjener det nye Nikon D7000 kamera.

Nikons nye D7000 “digitutor” side. Der er tilsyneladende ikke så meget “hype” omkring dette nye spejlreflekskamera fra Nikon her i Danmark, men i udlandet er der store forventninger til dette udspil fra Nikon.

Læs mere om D7000 her, og find links til andre sider, der beskriver Nikon D7000 mere detaljeret.

Det forlyder de første kameraer vil nå ud til leverandørerne i slutningen af måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *