Oktober: skrivebordsbaggrund

Henrik DelferSkrivebordsbaggrundLeave a Comment

2010-10_1280X800

Jeg er blevet spurgt et par gange, om jeg ikke havde nogle billeder jeg kunne lægge på nettet, der kunne bruges som baggrund på skrivebordet på ens computer. Jeg er naturligvis smigret, men erkender også at jeg måske ikke er den store landskabsfotograf. Det skal dog ikke afholde mig fra at dele et billede, der evt. kunne anvendes som skrivebordsbaggrund, hvis man skulle ønske det, så her følger den første skrivebordsbaggrund, denne gang for Oktober måned.

Billedet er fotograferet ved Strandvejen ud for Erimitagesletten (nord for Klambenborg) fredag d. 15. oktober klokken 7:34 om morgenen, et par minutter før solopgang.

Jeg har lavet tre forskellige versioner af billedet, så man kan downloade det billede der passer bedst til ens skærmopløsning:

Er du i tvivl, så tage den første med den højeste opløsning. Mac-brugere kan CTRL+KLIKKE på linket, og vælge “Gem som…”, og PC-brugere kan bare højreklikke på linket og vælge “Gem som…”. Man kan også bare klikke på billedet og åbne det i et nyt vindue, højreklikke (CTRL+KLIK på Mac) og vælge at bruge billedet som skrivebordsbaggrund.

Jeg håber at have et nyt billede klar til november måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *