XX batterier – ikke for børn

Henrik DelferGearLeave a Comment

Sanyo annoncerede forleden det nye XX Eneloop batteri på hele 2500 mAh, det lyder måske som om det er forbudt for børn eller elektroniske apparater under 18, men i virkeligheden er der tale om en god nyhed for bl.a. fotografer.

Sanyo XX Eneloop batteri på hele 2500 mAh

Sanyo XX Eneloop batteri på hele 2500 mAh

Det, der gør Sanyos Eneloop batterier så specielle, er deres evne til at bevare en opladning. Traditionelle genopladelige batterier mister deres opladning, bare de ligger i skuffen. Når jeg skal på en fotoshoot, hvor jeg skal bruge mine Nikon SB-900 batteriflashes, så skal jeg have knap 50 batterier med. Da det tager et fuldt døgn at oplade 50 batterier, vil de første batterier allerede have nået at aflade en smule, inden jeg er færdig med at oplade de sidste. DERFOR bruger så mange fotografer Eneloop batterier – og de kan nu glæde sig over, der er et nyt batteri fra Eneloop-serien på vej. De hidtidige var på 2000 mAh, og nu kan man altså få 25% mere “power” i den samme pakke.

Prisen kendes ikke endnu, men skal man dømme efter, hvor mange gange Sanyo bruger ordet “professionel” i deres pressemeddelelse (seks gang i alt), så bliver de ikke billige. De forventes at komme “på gaden” til december her i Europa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *