December: skrivebordsbaggrund

Henrik DelferSkrivebordsbaggrundLeave a Comment

2010-12_1280X800

December måneds skrivebordsbaggrund er fotograferet forrige sommer, i Rocky Mountains… nærmere bestemt Mount Athabasca lidt syd for Columbia Icefield, Jasper National Park, Canada. Hvis du ikke har besøgt Jasper og Banff National Parks i Canada, kan det VARMT anbefales. Vi havde nogle fantastiske uger dette sted!

Jeg har lavet tre forskellige versioner af billedet, så man kan downloade det billede der passer bedst til ens skærmopløsning:

Er du i tvivl, så tage den første med den højeste opløsning. Mac-brugere kan CTRL+KLIKKE på linket, og vælge “Gem som…”, og PC-brugere kan bare højreklikke på linket og vælge “Gem som…”. Man kan også bare klikke på billedet og åbne det i et nyt vindue, højreklikke (CTRL+KLIK på Mac) og vælge at bruge billedet som skrivebordsbaggrund.

Der vil komme flere skrivebordsbaggrunde i de kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *