April: skrivebordsbaggrund

Henrik DelferSkrivebordsbaggrundLeave a Comment

Foråret er kommet til Danmark

Foråret er kommet til Danmark

Der er ikke længere tvivl… foråret er kommet. Efter en hård vinter, der startede tidligt, med masser af sne og kulde, er det dejligt at kunne gå udenfor, uden at være påklædt som en Eskimo, nyde at solen har fået mere magt, og se de mange smukke træer, blomster og nye skud skyde frem.

I weekenden var jeg på en lille gåtur i lokalområdet, nærmere betegnet Kildevældsparken og området deromkring, og nød det pragtfulde vejr. Naturligvis havde jeg mit kamera med, og det blev til skrivebordsbaggunden i denne omgang.

Jeg har lavet tre forskellige versioner af billedet, så man kan downloade det billede der passer bedst til ens skærmopløsning:

Er du i tvivl, så tage den første med den højeste opløsning. Mac-brugere kan CTRL+KLIKKE på linket, og vælge “Gem som…”, og PC-brugere kan bare højreklikke på linket og vælge “Gem som…”. Man kan også bare klikke på billedet og åbne det i et nyt vindue, højreklikke (CTRL+KLIK på Mac) og vælge at bruge billedet som skrivebordsbaggrund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *