Gratis e-Bog “Bedre feriebilleder”

Henrik DelferOmLeave a Comment

Det sidste stykke tid har jeg arbejdet hårdt på at skrive en lille e-bog: “Bedre feriebilleder”. Den handler om at tage bedre feriebilleder. Bogen er på 110 sider, og giver – i tekst og billeder – råd om, hvordan du kan lære at tage bedre og mere engagerende billeder på din ferie.

bedre-feriebilleder-e-bog

Bogen er ganske GRATIS, men for at kunne downloade bogen skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev – “noget for noget” som man siger 🙂

Bogen handler som udgangspunkt om feriebilleder, men den er også relevant i andre sammenhænge. De billeder jeg viser i bogen er alle (med et par få undtagelser) taget uden brug af blitz, eller andet særligt udstyr, og jeg har medtaget en masse billeder taget med et ganske almindeligt kompaktkamera – for netop at vise, man ikke behøver et professionelt kamera for at tage gode billeder.

Jeg har forsøgt at give bogen indholdsmæssig værdi, som incitament for at få nogle flere, der “Synes godt om” min nye side på Facebook. Derfor henstiller jeg også til, at man undlader at sende kopier af bogen til sine venner og bekendte, men at man i stedet anbefaler dem at besøge min side og selv downloade e-bogen.

Så: Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du kunne tænke dig at læse bogen, så sender jeg et link så du kan downloade e-bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *