Studiedage, måske en julegave?

Henrik DelferGruppebillede, PortrætLeave a Comment

Giv en fantastisk og personlig julegave til dem du holder af: Et personligt og professionelt fotografi af dig, dine børn, din kæreste eller hele familien. Fotoprofil åbner fotostudiet for en række korte fotosessioner, hvor vi laver professionelle billeder du kan bruge som gaver. Jeg giver et godt juletilbud på er personlig fotosession med færdige gaveklare billeder, så skynd dig at bestille tid med det samme.

20120729-reiff-0212-Edit

Et godt portræt er mere end et billede af dig. De gode portrætter indrammes ofte, hænges op på væggen og bliver en gave, modtageren har glæde af i mange år.

20120729-c-s-0173-Edit

Forældre og bedsteforældre elsker billeder af deres børn og børnebørn. Vi holder af billeder af hinanden, og billederne bliver en vigtig del, i dokumentationen af vore liv. I vore dage har alle et kamera, mange har endda gode kameraer. Men et kamera – uanset hvor godt det er – er ikke en garanti for et godt billede, og vejen fra et billede på en mobiltelefon eller et lommekamera til et professionelt fotografi på fotopapir er ofte meget lang.

20120729-reiff-0223-Edit-Edit

Derfor bør du booke en kort fotosession med mig i mit fotostudie. Det koster mindre end du tror, og du får et professionelt resultat. Du betaler et mindre beløb for min tid, og derefter betaler du kun for de billeder du bestiller – og også her er priserne rimelig.

Det typiske forløb for en fotosession er som følger:

 • Du ankommer senest 30 minutter før din fotosession starter
 • Du klæder om og gør klar til din fotosession
 • Vi starter at hilse på hinanden og taler lidt om de billeder du ønsker vi skal lave
 • Vi bruger ca. 30 minutter foran kameraet (længere tid, hvis i er flere personer, eller du booker mere end en halv times session)
 • Du gennemgår sammen med fotografen de billeder der er taget og vælger de bedste billeder
 • Du vælger hvilket (eller hvilke) billeder du ønsker som fotoprint
 • Er de ønskede print A3+ (eller mindre) printer vi billederne mens du venter (ønsker du større print (posterprint eller canvas) eftersendes billederne i løbet af en uge.

Der tilbydes fotosessioner af halve timers varighed. Jeg kan ikke nå at fotografere mere end 1-2 personer på en halv time, så skal flere personer fotograferes individuelt, skal du påregne at booke mere end en halv times fotosession (dog ikke nødvendigvis med gruppebilleder).

20120729-c-s-0235-Edit

Din fotosession SKAL være personlig, og ikke noget der laves “på samlebånd”. Derfor vil du i forbindelse med bookningen af din fotosession blive ringet op, så vi kan få en snak sammen og sikre os, der er tid nok til at lave de billeder du gerne vil have.

En halv times fotosession indeholder følgende:

 1. En professionel fotograf i et fotostudie
 2. En snak om de billeder DU gerne vil have
 3. En halv time foran kameraet (almindeligvis laver jeg 20 forskellige billeder på en halv time)
 4. Hjælp til at vælge de bedste billeder fra din fotosession
 5. Et fotoprint i størrelse A4 (alternativt to fotoprint i størrelse A5)

Tilbudsprisen for denne julepakke er kr. 690,- inkl. moms.

Der er iskrivende stund ledige fotosessioner på følgende dage:

 • Fredag d. 23/11
 • Lørdag d. 24/11 (eftermiddag og aften)
 • Søndag d. 25/11
 • Tirsdag d. 27/11
 • Onsdag d. 28/11 (eftermiddag og aften)

Hvis du ønsker at booke en fotosession, kan du benytte denne formular (husk at udfylde telefonnummer så jeg kan kontakte dig, eller du kan ringe til 31 45 14 33, så finder vi et tidspunkt der passer.

D3S_4288-Edit-Edit-Edit-Edit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *