Bedre feriebilleder (2. udgave, 2013)

Henrik DelferFeriebilleder, Kommentar, ProtipLeave a Comment

bedre-feriebilleder-e-bog

For to år siden skrev jeg e-bogen “Bedre feriebilleder”. Den blev meget vel modtaget, og er downloadet mere end 3.000 gange. Oprindelig var det en “gave” for at ‘Synes godt om’ min side på Facebook, men siden blev den mere frit tilgængelig.

Nu er den blevet opdateret, og udgivet i en 2. udgave. Det er ikke de store ændringer, men kapitlet om fotokonkurrencen er pillet ud, og erstattet med et nyt kapitel om fotogåture (de såkaldte ‘Photowalks’), man kan bruge til at blive en bedre fotograf… også når man er på ferie.

E-bogen kan downloades kvit og frit, men jeg vil naturligvis stadig sætte pris på det, hvis du downloader den, og samtidig ‘Synes godt om…’ min side på Facebook.

Jeg har lavet to versioner, vær tålmodig, for den fylder omkring 40 Mb:

God fornøjelse, og god sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *