Velkommen til min NYE hjemmeside

Henrik DelferOmLeave a Comment

Sabrina i studiet

20141227-sabrina-185-Edit.jpgDu sidder lige nu og læser på min nye hjemmeside, et projekt der – når jeg skal være helt ærlig – har været alt for længe undervejs. Og så er det endda kun den halve historie, for jeg har netop lanceret ikke bare én ny hjemmeside men to. Hvorfor nu det?

Fordi jeg som fotograf arbejder med flere forskellige typer opgaver. På den ene side arbejder jeg med fotografering for erhvervslivet. Det er opgaver som portrætfotografering, reklamefotografering, fotografering i forbindelse med forskellige begivenheder for erhvervslivet (som bl.a. udstillinger, seminarer, etc.), fotografering fra en virksomheds produktion, virksomhedsprofiler og mange andre typer opgaver der er rettet mod erhvervslivet. På den anden side arbejder jeg med en masse opgaver for bl.a. musikere, teatre, modebranchen og private kunder, for ikke at glemme mine personlige Fine Art projekter.

Men at have to så forskellige målgrupper, gør det vanskeligt at positionere og vise mit arbejde. Derfor traf jeg for nogen tid siden den beslutningen: Jeg ville lave TO forskellige hjemmesider.

Den ene (http://fotoprofil.dk/) – der er min gamle hjemmeside – skal fremadrettet henvende sig til erhvervskunderne og handler primært om de opgaver jeg løser for denne type kunder. Portrætfotografering, reklamefotografering, eventfotografering, virksomhedsprofiler, videoprofiler og produktionsbilleder er nogle af de mange forskellige opgaver jeg løser for mine kunder.

Den anden (http://delfer.dk/ eller http://henrikdelfer.dk/) henvender sig til mine øvrige kundetyper: musikere, dansere, teatre, modeller, modebranchen i almindelighed, private kunder, og så naturligvis alle dem, der interesserer sig for fotografi, og som har lyst til at følge lidt med i, hvad jeg render rundt og laver med mine personlige projekter.

På den måde skulle det blive lidt nemmere for mine kunder at finde ud af, hvad det egentlig er jeg kan tilbyde dem.

Så den side du nu sidder og læser, er en del af bloggen på den ene af mine to nye hjemmesider. Du skal være velkommen til at kigge dig omkring.

Jeg har flytter det meste af det indhold, der tidligere lå på http://fotoprofil.dk/ over på denne min nye hjemmeside, så her vil du kunne finde gamle (men stadig relevante) artikler.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge min anden, helt nye og redesignede hjemmeside (http://fotoprofil.dk/), hvor du vil finde en mere målrettet præsentation af det arbejde jeg laver for erhvervsvirksomheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *