Vind en fotoshoot

Henrik DelferFotoshoot, Kommentar, OmLeave a Comment

Kunne du tænke dig at vinde en fotoshoot, enten i mit studie eller location? Så er det nu muligt. Det eneste det kræver er, du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Bare rolig… jeg spammer ikke din indbakke med mail, for jeg sender kun mit nyhedsbrev ud nogle få gange om året med relevante tilbud eller informationer.

Klik her, tilmeld dig og vind!

Hvad indebærer en fotoshoot?
Vi kan lave billeder i mit fotostudie

Vi kan lave billeder i mit fotostudie (Copyright © René Bang)

En fotoshoot med mig involverer et par timer, hvor vi laver en serie portrætter af dig. Det kan være billeder i det hjem, i forbindelse med en gåtur i naturen eller i byen, eller det kan være billeder vi laver sammen i mit fotostudie. Mit nuværende fotostudie ligger i Valby, og er et stort og lækkert professionelt fotostudie på 120 m2, med alle de faciliteter man kan drømme om. Jeg flytter studiet til nye og langt større lokaler i Nordvestkvarteret d. 1/6 2015, og så bliver det her din fotoshoot eventuelt finder sted.

Uanset hvor vi skal lave billeder, skal vi nok lave nogle gode billeder af dig.

Vi kan også lave billeder “on location”. Typisk foregår det ved, vi mødes et aftalt sted, og så bruger vi et par timer til at lave billeder sammen. Det kan være en gåtur i byen, et sted i naturen eller for den sags skyld hjemme hos dig. Vi tager en snak sammen om mulighederne, og så vælger vi den løsning der passer dig bedst. Forudsætningen for at vi laver billeder “on location” er dog at det foregår i København eller omegn.

Sådan kommer det til at foregå
Vi kan også lave billeder "on location"

Vi kan også lave billeder “on location” (Copyright © René Bang)

Jeg sender dig al den information du har brug for inden din fotoshoot, så intet er overladt til tilfældighederne.

Når vi er færdige med din fotoshoot, vil jeg sortere billederne igennem, og sende dig et udvalg af billeder (typisk 20-30 billeder) du kan kigge igennem i ro og mag derhjemme. Har du brug for hjælp til at vælge, kan vi tage en snak om tingene, men ellers får du selv lov at vælge 3-4 billeder fra serien, som jeg efterfølgende redigerer. Det bedste af billederne vil du endvidere få som print, så du kan indramme det og hænge det på væggen derhjemme.

Alt i alt vil det blive en oplevelse du ikke vil glemme, og du vil få nogle dejlig billeder af dig selv som minde. Præmien inkluderer ikke en makeup-artist (MUA), frisør eller stylist, så hvis du ikke selv vil stå for hår og makeup, så skal du påregne en udgift til dette.

Billeder jeg har lavet.

Kig i min portefølje for at se det arbejde jeg almindeligvis laver. Du kan se resultatet fra de to fotoshoots vist herover, her:

20140604-magda-0154-154-Edit-Edit-Edit.jpg

Billede af Magdalena fra en tidligere fotoshoot i studiet

 

Billede fra en tidligere fotoshoot

Billede af Sabrina fra en tidligere fotoshoot “on location”

Der er ingen grund til at tøve. Vind en fotoshoot ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, og få samtidig en ekstra bonus i form af min e-bog om “Bedre feriebilleder”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *