En dejlig dag…

Henrik DelferOmLeave a Comment

I fredags havde jeg inviteret til et lille arrangement i mit nye studie. Åbent hus og reception for familie, venner, kolleger og kunder, og jeg er meget taknemmelig for den opmærksomhed jeg fik og nogle trodsede endda et kraftigt regnvejr for at komme og se mit nye studie.

20150828-aabenthus-0202

Tak fordi I kom, og tak til dem, der ikke kunne komme men som ringede eller sendte en hilsen. De mange dejlige flasker og andre gaver vil blive nydt i den kommende tid. Jeg tror jeg har fået vin til adskillige års forbrug 😉

Foto: © Bo Herbst

Foto: Bo Herbst

Bo Herbst - Åbent Hus 02

Foto: © Bo Herbst

Jeg havde jo lovet at skyde et par portrætter af dem, der havde lyst, og selv om jeg ikke fik overtalt alle til at træde ind foran kameraet, så fik jeg dog nogle til at stille op, og her er et lille udvalg af disse billeder.

Den musikalske underholdningen blev leveret af Cjazz (en fænomenal jazz-trio sammensat af Carsten Lauridsen på trompet, Jesper Andersson på baryton-sax og klaver samt Lars Holm på bas. Tak skal i have alle tre fordi I ville komme og dele jeres musik med os.

20150828-aabenthus-0201

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *