Bag om tæppet på “Miss you” covershoot

Henrik DelferMusik, Musikere, VideoLeave a Comment

Oprindeligt var de rå optagelse, der ligger til grund for denne video tiltænkt kun at blive brugt for min egen fornøjelses skyld. Men da jeg kom hjem, så jeg, at jeg havde lavet et par kommentarer undervejs, der gjorde videomaterialet anvendeligt til en blik “bag om tæppet” på denne fotoshoot.

Resultatet er en kort (10 minutter) video, der giver et indblik i hvad der sker på en sådan fotoshoot, og hvordan jeg arbejder. Videoen er lidt teknisk af natur, og viser processen fra begyndelse til slutning af en fotosession.

Yderligere information om denne fotoshoot kan du få ved at læse følgende:

Musikken i videoen herover kommer naturligvis fra Søren Reiffs nye album “Miss you”, der kan købes via iTunes, eller du kan bestille albummet her og få en kopi sendt med posten, der vil give dig albummet såvel som cover og en lille booklet med billederne på tryk. Et bedre preview af nogle af de tracks der findes på albummet kan findes på Sørens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *